Advocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een advocaat in Utrecht, die onafhankelijk is en vecht voor uw gerechtigheid? Kies dan voor Van Dijk Advocatenkantoor. Wij zijn een landelijk opererend advocatenkantoor, centraal gelegen in Utrecht. Onze specialisatie is straf-, bestuurs-, asiel-, en vreemdelingenrecht. Wilt u weten of wij u ook kunnen helpen als advocaat in Utrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom naar ons gratis wekelijkse inloopspreekuur.

Rechtsgebieden van onze advocaat in Utrecht

Advocaat Mr. C.T.W. (Christian) van Dijk heeft al jaren lange ervaring als advocaat in Utrecht en heeft door de jaren heen een specialisatie voor verschillende rechtsgebieden opgedaan. Christian van Dijk staat u dan ook graag bij in zaken in de volgende rechtsgebieden:

  • - Strafrecht
  • - Bestuursrecht (uitkeringen e.d.)
  • - Asielrecht
  • - Vreemdelingenrecht

Bent u dus op zoek naar een advocaat voor een zaak in een van de bovenstaande rechtsgebieden, kies dan voor Van Dijk Advocatenkantoor. Dus of u nu bent opgepakt en wilt weten wat uw rechten zijn, of wanneer de aanvraag voor uw uitkering is geweigerd, wij staan u met specialistische hulp bij.

Betaalbare advocaat in Utrecht

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede advocaat en adequate verdediging, ook wanneer dit financieel even niet goed uitkomt. Daarom werken wij bij Van Dijk Advocatenkantoor ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt, uw juridische hulp voor een deel door de overheid wordt gefinancierd en u dus slechts een klein deel zelf hoeft te betalen. Zo kunt u dus altijd bij ons terecht voor een goede verdediging.

Neem contact met ons op!

Bent u dus op zoek naar een advocaat in Utrecht? Neem dan contact op met Van Dijk Advocatenkantoor of kom langs op maandag van 17.00 tot 19.30 tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000