Advocaat zoeken Utrecht

Bent u druk met een advocaat zoeken in Utrecht? Zoek dan niet verder, wij van Van Dijk Advocatenkantoor staan u graag bij met het juiste advies en verdediging. Advocaat mr. C.T.W. (Christian) van Dijk heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht, bestuursrecht en vreemdelingen- en asielrecht. Tevens heeft hij internationale bekendheid verkregen door zijn rol in de Amanda Todd zaak. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een gratis eerste gesprek of kom langs tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Advocaat zoeken met een brede specialisatie

Door de brede specialisatie kan onze advocaat Christian van Dijk u waarschijnlijk bij staan met degelijk juridisch advies en wanneer nodig juiste verdediging tijdens een rechtszaak. U kunt bij ons onder andere terecht voor zaken in de volgende rechtsgebieden:

  • - Strafrecht
  • - Bestuursrecht (uitkeringen e.d.)
  • - Asielrecht
  • - Vreemdelingenrecht

Wij begrijpen dat u de beste keuze wilt maken tijdens een advocaat zoeken in Utrecht. Kies daarom voor Van Dijk Advocatenkantoor, zeker wanneer u een zaak wilt voorleggen in een van de bovenstaande rechtsgebieden. Door de jarenlange ervaring van advocaat mr C.T.W. van Dijk bent u bij ons in goede handen.

Gratis eerste gesprek

Wilt u eerst weten of wij wel geschikt zijn voordat u een keuze voor een advocaat maakt? Geen probleem! Bij ons kunt u terecht voor een gratis eerste gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw situatie beoordelen en inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Dit gesprek is niet alleen gratis, maar ook nog eens vrijblijvend. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek of kom langs tijdens ons gratis inloopspreekuur!.

Neem contact op

Wilt u meer weten over advocaat mr C.T.W. van Dijk en hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij staan u graag bij in uw zaak.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000