Advocatenkantoor Utrecht

Van Dijk Advocatenkantoor is een onafhankelijk advocatenkantoor in Utrecht dat antwoorden kan geven op al uw vragen over strafrecht, asielrecht, vreemdelingenrecht en uitkeringsrecht (bestuursrecht). Wij voorzien u iedere keer weer van een degelijk juridisch advies in Utrecht en omgeving.

Wij helpen u, altijd

Van Dijk Advocatenkantoor staat altijd voor u klaar wanneer u juridisch advies nodig heeft. Wij geven antwoorden op uw vragen met betrekking tot strafrecht, asielrecht, uitkeringsrecht (bestuursrecht) en vreemdelingenrecht in Utrecht. Kunt u zich vinden in de volgende situaties…:

  • - U bent opgepakt (geweest) en u wilt weten wat uw rechten zijn.
  • - U wilt verzet aantekenen tegen een strafbeschikking.
  • - U heeft een negatieve beslissing van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ontvangen.
  • - De IND wilt uw vergunning intrekken.
  • - Het UWV erkent uw recht op WW niet.
  • - De gemeente wil u geen bijstandsuitkering verstrekken?

…laat ons u dan daadkrachtig bijstaan, ook als uw voorbeeld er niet tussen staat!

Betaalbaar juridisch advies in Utrecht

Bij Van Dijk Advocatenkantoor werken wij voornamelijk op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt, uw juridische hulp voor een deel door de overheid wordt gefinancierd en u dus slechts een klein deel zelf hoeft te betalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen betaalbaar en passend juridisch advies kan krijgen, over bijvoorbeeld vreemdelingenrecht in Utrecht of uitkeringen. Ook wanneer het financieel even niet zo goed uit komt.

Ieder eerste gesprek is GRATIS

Wij willen u graag helpen bij alle juridische vraagstukken die u heeft, bijvoorbeeld over uw uitkering in Utrecht. Daarom is bij Van Dijk Advocatenkantoor elk eerste gesprek gratis. Tijdens het eerste gesprek maken wij een beoordeling van uw situatie zodat wij daarna een passend juridisch advies kunnen geven. Het eerste gesprek is niet alleen gratis, maar ook vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. Dus heeft u behoefte aan gedegen juridisch advies in Utrecht, neem dan telefonisch contact met ons op of kom op maandag van 17:00 tot 19:30 langs tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000