Beste advocaat Utrecht

U bent dus op zoek naar de beste advocaat van Utrecht, zoek niet verder! U heeft Van Dijk Advocatenkantoor goed gevonden. Advocaat mr. C.T.W. (Christian) van Dijk staat u bij met de beste juridische hulp en verdediging tijden bij uw zaken. Christian van Dijk is met zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en kan u dan ook zeer waarschijnlijk bijstaan als de beste advocaat van Utrecht. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De beste advocaat van Utrecht, voor u

Wij noemen ons niet zo maar de beste advocaat van Utrecht, wij zijn het ook echt. Het is namelijk zo dat Christian van Dijk zich in meerdere grote zaken heeft bewezen en zelfs internationale bekendheid heeft gekregen door zijn optreden in de Amanda Todd zaak. Wij kunnen u dan ook voor uiteenlopende zaken helpen, ook wanneer u zich in bijvoorbeeld de volgende situaties herkent:

  • - U bent opgepakt (geweest) en u wilt weten wat uw rechten zijn.
  • - U wilt verzet aantekenen tegen een strafbeschikking.
  • - U heeft een negatieve beslissing van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ontvangen.
  • - De INDwilt uw vergunning intrekken.
  • - Het UWV erkent uw recht op WW niet.
  • - De gemeente wil u geen bijstandsuitkering verstrekken?

Wilt u weten of wij u ook bij uw specifieke situatie kunnen bijstaan? Kom dan langs tijdens ons gratis inloopspreekuur, iedere maandag van 17.00 tot 19.30 of maak een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Wij beoordelen graag uw individuele situatie en inventariseren hoe wij u hierbij kunnen helpen. Deze gesprekken zijn gratis en vrijblijvend, u zit dus nog nergens aan vast!

Neem contact op!

Wilt u meer weten over hoe wij de beste advocaat van Utrecht zijn geworden of waarom we dit zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen en maken ook graag een afspraak voor een eerste gesprek.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000