Een advocaat voor het bestuursrecht in Utrecht gezocht?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het bestuursrecht in Utrecht? Zoek dan niet verder, want bij Van Dijk Advocatenkantoor bent u aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor is onafhankelijk en landelijk actief. Naast een specialisatie in het bestuursrecht in Utrecht zijn we ook gespecialiseerd in het strafrecht en het asiel- en vreemdelingenrecht. We zijn een toegankelijk advocatenkantoor dat veelal werkt op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat de advocaatkosten grotendeels door de overheid betaald worden indien uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Meer weten wat we met betrekking tot het bestuursrecht in Utrecht voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan!

Wat kan een bestuursrecht advocaat te Utrecht voor u betekenen?

Het bestuursrecht in Utrecht draait om besluiten van de overheid. Een voorbeeld is een besluit van een bestuursorgaan waarin u een uitkering wordt toegekend, een besluit waarmee een vergunning wordt ingetrokken of een handhavend optreden. Indien u zich niet kunt vinden in een dergelijk besluit, kunt u bezwaar indienen. Is het bezwaar afgewezen, dan kunt u in beroep gaan bij de bestuursrechter. Van Dijk Advocatenkantoor is gespecialiseerd in het bestuursrecht in Utrecht, in het specifiek op het gebied van uitkeringen. Heeft u een zaak die daar betrekking op heeft? Wij kunnen u daadkrachtig bijstaan. Neem gelijk contact op om de zaak met ons te bespreken!

Over Van Dijk Advocatenkantoor

Van Dijk Advocatenkantoor is een advocatenkantoor gevestigd in Utrecht. Het kantoor is opgericht door mr. Christian van Dijk. Hij beschikt over jarenlange ervaring in het bestuursrecht in Utrecht, het vreemdelingen- en asielrecht en het strafrecht. Zo heeft hij Aydin C. bijgestaan in een zaak waarmee hij internationale bekendheid verkreeg. De zaak betrof het afpersen van een tiener meisje uit Canada, dat vervolgens zelfmoord pleegde. Over deze zaak is een documentaire gemaakt (The Fifth Estate).

Neem contact met ons op!

Wilt u verder informeren over het bestuursrecht in Utrecht? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend eerste gesprek met Christian van Dijk? Neem dan gerust eens contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 33 33 000 en staan u graag te woord.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000