Goedkope advocaat Utrecht

Heeft u behoefte aan een goedkope advocaat in Utrecht maar wilt u wel zeker zijn van de beste verdediging? Kies dan voor Van Dijk Advocaten, wij staan u graag bij met een adequate verdediging bij zeer uiteenlopende zaken. Wij behandelen zaken in verschillende rechtsgebiedenen kunnen u dus ook helpen!

Goedkope advocaat, veel kennis

Advocaat Mr. C.T.W. (Christian) van Dijk heeft lange ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Dus wat uw zaak ook is, grote kans dat hij u kan helpen. Christian van Dijk staat u dan ook graag bij in zaken in de volgende rechtsgebieden:

  • Strafrecht
  • Bestuursrecht (uitkeringen e.d.)
  • Asielrecht
  • Vreemdelingenrecht

Heeft u dus een probleem dat een van de bovenstaande rechtsgebieden aangaat en bent u op zoek naar een goedkope advocaat in Utrecht om u te helpen?Of weet u dit nog niet zeker? Neem dan contact met ons op of kom langs tijdens ons gratis inloopspreekuur, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Een advocaat, voor iedereen

Iedereen heeft recht op een goede advocaat die u op de juiste wijze kan bijstaan met advies en verdediging. Daarom werken wij ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Hier kunt u gebruik van maken wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt. Wanneer u van deze overheidsregeling gebruik maakt, hoeft u slechts een klein deel van de kosten zelf te betalen. Zo kan iedereen gebruik maken van de juiste juridische hulp, ook wanneer het financieel even niet goed uit komt.

Kom langs voor een gratis gesprek

Voor een goedkope advocaat in Utrecht bent u bij Van Dijk Advocatenkantoor aan het juiste adres. Neem dan ook snel contact op voor een gratis eerste gesprek. Tijdens dit gratis gesprek zullen we uw situatie beoordelen en inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Dit gesprek is niet alleen gratis, maar ook vrijblijvend, u heeft dus geen verplichtingen!

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000