Ik zoek een advocaat in Utrecht

Hoort u uzelf vaak zeggen ‘Ik zoek een advocaat in Utrecht.’? Zoek dan niet verder, u heeft de juiste advocaat bij Van Dijk Advocatenkantoor gevonden. Wij helpen u bij zeer uiteenlopende zaken in onder andere straf- en vreemdelingenrecht, maar ook nog veel meer. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Op zoek naar een advocaat in Utrecht?

Wij helpen u wanner u denkt ‘ik zoek een advocaat in Utrecht’! Door jarenlange ervaring in verschillende aspecten van het recht heeft Advocaat Mr. C.T.W. van Dijkzich in verschillende rechtsgebieden kunnen specialiseren:

  • - Strafrecht
  • - Bestuursrecht (uitkeringen e.d.)
  • - Asielrecht
  • - Vreemdelingenrecht

Neem dan ook vandaag nog contact op met Van Dijk Advocatenkantoor voor een juist advies en de beste verdediging in uw zaak in een van de bovenstaande rechtsgebieden.

Goed én betaalbaar!

Wij willen ons graag richten op het vertegenwoordigen van iedereen, dus ook u! U heeft namelijk ook recht op een goede advocaat en de juiste verdediging. Daarom zijn onze tarieven ook voor u betaalbaar. Mocht u door omstandigheden moeite hebben met uw inkomen? Geen zorgen, wij werken ook op basis van gefinancierde bijstand. Dit betekent dat wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt, dat de overheid de kosten voor uw advocaten bekostigt. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste verdediging door een goede advocaat.

Stop met zoeken!

Hoe vaak u ook denkt ‘ik zoek een advocaat in Utrecht’, uw zoektocht kan nu ten einde komen. U heeft namelijk Van Dijk Advocatenkantoor goed gevonden. Wilt u dan ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis eerste gesprek of kom langs tijdens ons gratis inloopspreekuur bij ons in Utrecht!

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000