• image

    Gratis Inloopspreekuur

    Elke maandag tussen 17.00 en 19:30 kunt u bij ons terecht voor een gratis inloopspreekuur aan de Balijelaan 46 te Utrecht.

    Locatie Onze rechtsgebieden

Mr. C.T.W. (Christian) van Dijk heeft jarenlange ervaring in het strafrecht, bestuursrecht en vreemdelingen- en asielrecht.

Christian van Dijk heeft diverse grote strafzaken behandeld. Hij verkreeg internationale bekendheid met het bijstaan van Aydin C., die verdacht werd van onder andere het afpersen van het 15-jarige Canadese webcammeisje Amanda Todd, dat zelfmoord pleegde voor de webcam. Christian van Dijk is terug te zien in onder meer de miniserie The Fifth Estate, dat over deze cybercrimezaak een documentaire maakte. Link

Ook heeft hij de belangen van enkele Hells Angels verdedigd en stond hij één van de directieleden bij in de omvangrijke Centurion Vastgoedfraudezaak.

Hij is tevens gespecialiseerd in asielzaken en vreemdelingenzaken. Het Algemeen Dagblad interviewde hem in 2016 omtrent de asielproblematiek. Link

Hij houdt zich daarnaast bezig met zaken tegen de overheid en gemeentes, waaronder uitkeringszaken, WMO-zaken en zaken tegen het UWV, waarbij te denken valt aan WW- of arbeidsongeschiktheidszaken.

“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- en asielrecht"