Rechtshulp Utrecht

Wilt u verzekerd zijn van de beste rechtshulp van Utrecht? Neem dan contact op met Van Dijk Advocatenkantoor. Wij helpen u graag met de juiste rechtshulp in Utrecht. Meer weten hoe wij u kunnen helpen? Kom dan langs tijdens ons gratis inloopspreekuur!

Rechtshulp voor u

Van Dijk Advocatenkantoor staat altijd voor u klaar wanneer u juridisch advies of andere rechtshulp in Utrecht nodig heeft. Wij geven antwoorden op uw vragen met betrekking tot strafrecht, asielrecht, uitkeringsrecht (bestuursrecht) en vreemdelingenrecht in Utrecht. Kunt u zich vinden in de volgende situaties…:

  • - U bent opgepakt (geweest) en u wilt weten wat uw rechten zijn.
  • - U wilt verzet aantekenen tegen een strafbeschikking.
  • - U heeft een negatieve beslissing van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ontvangen.
  • - De INDwilt uw vergunning intrekken.
  • - Het UWV erkent uw recht op WW niet.
  • - De gemeente wil u geen bijstandsuitkering verstrekken?

…laat ons u dan daadkrachtig bijstaan, ook als uw situatie er niet tussen staat!

Betaalbare rechtshulp

Wij willen ons graag richten op het vertegenwoordigen van iedereen, dus ook u! U heeft namelijk ook recht op een goede advocaat en de juiste verdediging. Daarom zijn onze tarieven ook voor u betaalbaar. Mocht u door omstandigheden moeite hebben met uw inkomen? Geen zorgen, wij werken ook op basis van gefinancierde bijstand. Dit betekent dat wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt, dat de overheid de kosten voor uw advocaten bekostigt. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste verdediging door een goede advocaat.

Neem contact op!

Wij staan u graag bij met goede rechtshulp in Utrecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis eerste gesprek of kom langs op ons gratis inloopspreekuur op maandag van 17.00 tot 19.30 bij ons in Utrecht.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000