Strafrecht advocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare strafrechtadvocaat in Utrecht, met een bewezen reputatie? Dan bent u bij Van Dijk Advocatenkantoor aan het juiste adres. Advocaat Mr. C.T.W. (Christian) van Dijk heeft jarenlange ervaring in het strafrecht en is bewezen bekwaam en bekend van verschillende (internationale)zaken.

Waarom Van Dijk Advocatenkantoor?

Van Dijk Advocatenkantoor is een onafhankelijk werkend advocatenkantoor met een centrale ligging in Utrecht. Advocaat Mr. C.T.W. van Dijk is een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in Utrecht die zich richt op het vertegenwoordigen van iedereen, omdat iedereen recht heeft op een vakbekwame strafrechtadvocaat. Van Dijk Advocatenkantoor helpt u onder andere met antwoorden op de volgende strafrechtelijke vragen:

  • - Bent u opgepakt (geweest) en wilt u weten wat uw rechten zijn?
  • - Heeft u van het Openbaar Ministerie een dagvaarding ontvangen voor een zitting?
  • - Bent u veroordeeld door de rechter en wilt u dit in hoger beroep aanvechten?
  • - Wilt u verzet aantekenen tegen een strafbeschikking?
  • - Heeft u een transactievoorstel gekregen, bijvoorbeeld een voorstel tot het betalen van een geldbedrag aan het CJIB?
  • - Bent u opgeroepen door de politie om te worden verhoord?
  • - Bent u vrijgesproken en wilt u een schadevergoeding indienen?
  • - Bent u slachtoffer geworden van een misdrijf en wilt u de verdachte(n) aansprakelijk stellen?
  • - Is aan u een Verklaring Omtrent Goed gedrag geweigerd (VOG)?

Goedkope advocaat in Utrecht

Wij richten ons zoals gezegd op het vertegenwoordigen van iedereen, want u heeft ook recht op een goede advocaat. Onze tarieven voor een advocaat in Utrecht zijn dan ook voor u betaalbaar. Wij werken voornamelijk op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens ligt, dat de overheid de kosten voor uw advocaten bekostigt. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste verdediging door een goede advocaat.

Neem direct contact op, wij helpen u graag

Bent u in een benauwde situatie terecht gekomen en heeft u een goede strafrecht advocaat in Utrecht nodig? Neem vandaag dan nog contact met ons op door te bellenop het telefoonnummer 030-3333000 en uw zaak voor te leggen. Of maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur op maandag van 17:00 tot 19:30 aan de Balijelaan 46 in Utrecht.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000