Op zoek naar een advocaat voor vreemdelingenrecht in Utrecht?

Bent u op zoek naar juridische bijstand op het gebied van het vreemdelingenrecht in Utrecht of omgeving? Maak kennis met Van Dijk Advocatenkantoor. Met een specialisatie in het asiel- en vreemdelingenrecht te Utrecht bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het strafrecht en bestuursrecht. Ons onafhankelijke kantoor is landelijk werkzaam. We kenmerken ons als een toegankelijk advocatenkantoor dat de cliënt altijd centraal stelt. Beschikt u niet over het inkomen of vermogen om de advocaatkosten te betalen? Mogelijk komt u dan in aanmerking voor rechtsbijstand. Neem gerust contact met ons op voor een gratis eerste gesprek, zodat we dit samen met uw zaak kunnen bespreken!

Wat houdt het vreemdelingenrecht in Utrecht in?

Vreemdelingenrecht in Utrecht is een rechtstak die is onderverdeeld in het asielrecht en het gewone vreemdelingenrecht. Asielrecht ziet op situaties waarbij mensen wegens diverse redenen (zoals hun eigen veiligheid) niet in staat zijn om naar hun land van herkomst terug te keren. Het vreemdelingenrecht ziet op de rechten en plichten van personen die niet over de Nederlandse nationaliteit beschikken. Het kan gaan om vluchtelingen, maar ook om familieleden van in Nederland wonende personen. Heeft u een zaak op het gebied van het vreemdelingenrecht in Utrecht? Neem dan snel contact met ons op! Let u daarbij ook goed op de termijn van een eventueel besluit dat u heeft ontvangen.

Over Van Dijk Advocatenkantoor

Van Dijk Advocatenkantoor is een in Utrecht gevestigde advocatenkantoor dat is opgericht door mr. Christian van Dijk. Wij beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van het strafrecht, het bestuursrecht en het asiel- en vreemdelingenrecht in Utrecht. Mr. Christian van Dijk is een advocaat die internationale bekendheid vergaarde door Aydin C. bij te staan, die verdacht werd van afpersing van een 15 jarig Canadees meisje die daarop voor de webcam zelfmoord pleegde.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek!

Zou u graag een afspraak met ons maken om een eerste gesprek in te plannen? Of wilt u graag meer weten over het vreemdelingenrecht in Utrecht? Neem dan eens contact met ons op! Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt ons daarvoor bellen op 030 33 33 000.

Meer informatie
“Jarenlange ervaring in het strafrecht,
bestuursrecht en vreemdelingen- & asielrecht"
Bel direct: 030 33 33 000